Alte știri

FOTO // Usatîi, luat în râs pe panouri: „A distrus un oraș. Acum vrea să distrugă o țară întreagă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul blocului electoral „Renato Usatii” a fost luat în râs pe panourile publicitare: „A distrus un oraș. Acum vrea să distrugă o țară întreagă.” Mai multe panouri cu acest text au apărut pe o stradă din centrul Chișinăului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La indicația cui au fost instalate nu se cunoaște și nici Usatîi nu a binevoit să comenteze apariția acestor panouri, fiind contactat de redacția Telegraph.md

Menționăm că liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, l-a învinuit pe Usatîi, care este în căutare internațională de organele altor state pentru spălare de miliarde de dolari prin Republica Moldova, precum că ar fi organizat o grupare criminală cu toții primarii și aleșii lui locali ai „Partidului Nostru”, prin care au făcut o schemă de trucarea licitațiilor și delapidare de fonduri de sute de milioane de lei pe seama achizițiilor produselor alimentare de proastă calitate în școli și grădinițe.

Cavcaliuc susține că 6 companii au intrat în înțelegere criminală cu Usatîi, iar aleșii locali ai „Partidului Nostru” au trucat licitațiile în așa fel ca toate licitațiile în sumă de peste 14 milioane de lei au fost câștigate doar de aceste 6 companii. Una dintre aceste companii a fost anterior implicată în scandalurile mari cu licitațiile trucate și furt banilor publici predestinați pentru aprovizionarea grădințelor din Chișinău.

Mai mult străzile din municipiul Bălți, acolo unde Usatîi este primar, arată ca după război. Gropile imense, pline de apă și noroi, transformă drumurile în adevărate capcane pentru şoferi.

Oamenii se plâng că, de ani buni, circulă pe drumuri impracticabile, iar autoritățile nu mișcă niciun deget pentru a remedia problema.

Renato Usatîi nu doar odată a fost învinuit de faptul că la Bălți sunt drumuri stricate și străzi fără iluminat.

Cel mai mult în această situație sunt afectați șoferii, care sunt nevoiți să scoată bani grei din buzunare pentru repararea mașinilor, în timp ce majoritatea drumurilor din Bălți arată ca după bombardament.

Nemulțumirea oamenilor îi lasă reci pe cei de la primărie.

Menționăm că în acest an, pentru reparația drumurilor din municipiul Bălți au fost alocați 42,5 milioane de lei din bugetul local.

loading...

Comments are closed.