FOTO // Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE: “Salut, Ion Ceban! Privește, te rog, imaginile alăturate. Ele reflectă perfect starea reală!”

Vadim Brînzaniuc, candidatul Partidului Social Democrat European din Moldova (PSDE) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a adresat un mesaj deschis lui Ion Ceban, actualul primar al orașului.

“Salut, Ion Ceban! Privește, te rog, imaginile alăturate. Ele reflectă perfect starea reală în care se află majoritatea blocurilor de locuință și curțile de bloc din Chișinău”, a declarat Brînzaniuc.

Candidatul PSDE a continuat să-l întrebe pe primarul actual câte blocuri de locuință din Chișinău au fost reabilitate termic în ultimii 4 ani. El a subliniat că aceasta este o problemă semnificativă pentru locuitorii orașului și a menționat că, în opinia sa, nicio astfel de reabilitare nu a avut loc.

Brînzaniuc a accentuat importanța faptelor și a realității din teren în comparație cu imaginea prezentată pe rețelele de socializare sau în materialele de propagandă. El a subliniat că administrația trebuie să se desfășoare în teren și să servească interesul oamenilor, și nu să se limiteze la o “bubă virtuală.”

Total
0
Shares
Total
0
Share