(foto) Vezi cine stă în spatele Maiei Sandu

Pascuda, Pas Decisiv, Bloc electoral comun,Maia Sandu, Andrei Nastase, Pas cu Da, PAS, Platforma DA, omul saptaminii, bloc electoral comun

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al capitalei, Valeriu Munteanu a postat azi poze de la la Sesiunea omagială dedicată Centenarului Unirii României cu Basarabia: „România și Republica Moldova. Ieri, Azi si Maine”, organizată la Academia Română de la București.

Alături de Valeriu Munteanu, la eveniment a mai participat și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Fostul ministru al Educației s-a poziționat exact în fața liberalului.

De menționat faptul că partidul Maiei Sandu, deși a semnat un preacord cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, totuși întârzie să vină cu o decizie oficială în privința alegerilor locale noi din Municipiile Chișinău și Bălți. Decizia nu a venit în ciuda faptului că Andrei Năstase a fost înaintat la funcția de primar.

Însoțitorul Maiei Sandu, Valeriu Munteanu la fel candidează pentru funcția de Primar General. Poate în cadrul acestei vizite comune din România va veni și PAS cu o decizie oficială de a acorda susținerea politică unui candidat la funcția de primar?

 

 

maia sandu si valeriu munteanu, maia sandu si andrei nastase, candidati la primaria capitalei, pas si platforma da, valeriu munteanu candidat maia sandu si andrei nastase, candidati la primaria capitalei, pas si platforma da, valeriu munteanu candidat

Total
0
Shares
Total
0
Share