Alte știri

FOTO – VIDEO // Alertă la Dănceni! Un lup a fugit de la o pensiune și se plimbă pe străzile localității

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un lup ar fi evadat de la o grădină zoologică improvizată într-o pensiune din Dănceni, raionul Ialoveni. Animalul s-a plimbat prin sat, a fost prins spre seara, iar dimineața a evadat din nou.

Cazul a fost relatat pe rețelele de socializare de către primărița Victoria Butuc Guranda. Aceasta a povestit că animalul „a stat la sfat” cu bătrânii care așteptau rândul la poștă, a întâlnit mai mulți copii, s-a plimbat pe malul iazului, iar spre seara a decis să fure o găină, dar a fost prins de proprietar.

Acesta i-a dat mâncare și apă lupului, dar la închis peste noapte, astfel încât dimineața animalul sălbatic să fie preluat de specialiști. Până la zori, însă, acesta a evadat.

„Am înțeles că ar fi fost văzut prin preajma unei baze de odihnă din pădure, unde este improvizat un mini zoo. Cât de legal sunt ținute acele animale urmează să ne documentăm. Spre seară am fost să întreb dacă nu cumva au pierdut un lup, fapt confirmat de domnul de la pază”, a povestit funcționara marți, menționând că un băiat, care nu este localnic, căuta un câine lup pe parcursul zilei.

Miercuri dimineața, primărița a publicat o nouă imagine, cu ușa deteriorată a încăperii unde se afla lupul, anunțând că animalul a evadat. Aceasta a îndemnat localnicii să fie vigilenți și să anunțe Primăria dacă observă lupul.

Sursa: zugo.md

loading...

Comments are closed.