Alte știri

FOTO.VIDEO // Cel mai mare drapel al UE, la Chișinău. PACE a felicitat Europa spunându-i MULȚUMESC!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai mare drapel al Uniunii Europene, la Chișinău de Ziua Europei. Partidul Acasă Construim Europa, PACE, în frunte cu liderul său, Gheorghe Cavcaliuc a reușit în zorii zilei de 9 mai să afișeze în Scuarul Europei și ulterior pe PMAN cel mai mare steag al Uniunii Europene.

„Am început ziua la ora 7.00 cu un frumos LA MULȚI ANI, EUROPA! Ne-am dorit să venim cu mulțumire pentru finanțarea europeană, pentru susținerea Moldovei, pentru suportul acordat nouă de către Uniunea Eupeană”, a subliniat Gheorghe Cavcaliuc în cadrul evenimentului.

Deasemea, membrii PACE au salutat intenția dnei Maria- Elena Angheloiu din România, de a le oferi cel mai mare drapel al Europei.

„Suntem Partidul care va aduce EUROPA acasă ! Vom promova idealurile europene de libertate, pace si solidaritate”, a mai adăugat liderul PACE.

Unul dintre cele mai mari drapele ale UNIUNII EUROPENE!

În aceiași zi, membrii PACE din diferite raioane și din capitală au mulțumit Uniunea Europeană pentru suportul financiar și pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.

„Uniunea Europeană pune accent pe ideea ca toți cetățenii să fie liberi, să trăiască în pace și să se ajute între ei.
Integrarea în Uniunea Europeană trebuie să rămână o prioritate pentru țara noastră.
Acordul de Asociere este o platformă de transformare și modernizare a țării noastre,” au declarat a ceștia.

Amintim că recent, pe 1 mai, Gheorghe Cavcaliuc împreună cu echipa sa a înregistrat un Record Mondial pentru Republica Moldova. „Unindu-ne forțele am confecționat cea mai mare mască de protecție din lume și am afișat-o în PMAN, Chișinău”, au menționat organizatorii.

Astfel, sâmbătă, 1 mai 2021, Republica Moldova a intrat în atenția internațională, iar masca de 1.260 de metri pătrați este echivalentul a 83.000 măști medicale.

Așadar, pe 7 martie, echipa PACE a dat startul campaniei de distribuire gratis pentru toți cetățenii Republicii Moldova a 83.000 de măști de protecție.

loading...

Comments are closed.