Social

(Foto, video) Concursul de fotografie organizat de Fundația „Edelweiss” a făcut fericiți 4 copii de la Cahul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Concursul de fotografie, organizat în cadrul campaniei „O nouă viaţă”, a făcut patru copii fericiţi. Norocoşii câştigători sunt din satul Văleni, raionul Cahul, şi se bucură deja de spaţiul amenajat în camera lor. Au primit topogane, o căsuţă, masă, scaune şi multe jucării distractive şi educative.

Primul cadou pe care Damian l-a primit când a venit pe lume a fost cutia din partea Fundaţiei „Edelweiss”. Asta se întâmpla în urmă cu zece luni, iar de atunci, ursuleţul din cutie i-a devenit cel mai bun prieten. Când a aflat de concursul nostru, mama lui Damian ne-a trimis o poză cu toţi copiii şi mascota lor de pluş.

„Îi mulţumesc Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” pentru toate darurile. Jucăriile ne vor fi foarte mult de folos, sunt şi jocuri educative, o să învăţăm şi o să desenăm”, a mai spus Irina Maftei.

Deşi încă nici nu merge în picioare, Damian a fost primul care s-a grăbit să testeze jucăriile. Cu la fel de multă bucurie i s-au alăturat şi gemenii de doi ani şi jumătate, Cristian şi Evelina. Iar sora lor mai mare, Vanesa, i-a supravegheat, cu grijă şi răbdare, şi i-a învăţat cum să folosească toate cadourile.

Pentru a se înscrie în concurs, beneficiarii campaniei „O nouă viaţă” au transmis o fotografie cu ursuleţul Edelweiss, aflat în cutia cadou, şi să o plaseze pe o reţea de socializare.

„Au fost multe fotografii înscrise şi greu de selectat. Pe noi ne-a impresionat fotografia lui Damian alături de ceilalţi fraţi ai săi. Un portret de familie plin de emoţie şi gingăşie. Ne dorim ca pentru cei micuţi camera amenajată să fie una ca din poveste, să se bucure de jocurile copilăriei”, spune Diana Doroş, coordonatorul proiectului.

Concursul în cadrul căruia beneficiarii campaniei „O nouă viaţă” puteau câştiga un loc de joacă amenajat în camera copilului s-a încheiat pe 15 septembrie.

loading...

Comments are closed.