Alte știri

(foto/video) Doi tineri au furat o bicicletă în sectorul Centru al capitalei. Îi recunoaște cineva?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi hoți de biciclete au fost filmați în această noapte într-un bloc din sectorul centru al capitalei. Tinerii au fost surprinși de camerele de luat vederi în timp ce au furat o bicicletă.

Infracțiunea a avut loc într-un bloc de locuit de pe strada Vasile Alecsandri din sectorul Centru al capitalei. Doi tineri, cu rucsacuri în spate au decis că ora 1 noaptea este perioada cea mai bună pentru a fura o bicicletă. Aceștia însă au omis faptul că în scara blocului există cameri de luat vederi care au reușit să surprindă chipurile tinerilor hoți.

Imaginile au fost postate de către Vasile Gaspar care este victima furtului. „Carevasăzică, 2 cetățeni, băieți de treabă, cu ruscaci și încălțați cu niște Nike, astă noapte pe la 1 au decis că Emma și cu mine, mai mult cu bicicleta nu trebuie să ne plimbăm.„, a scris acesta pe Facebook.

În aceeași postare, victima roagă internauții să privească atent imaginile și poate cineva îi recunoaște pe acei „bravi” băieți. Imaginile au fost transmise la poliție.

loading...

Comments are closed.