Politic

(foto/video) El este primul oficial moldovean care a discutat cu noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenskii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, despre relațiile moldo-ucrainene și dezvoltarea acestora în viitor.

În cadrul dialogului, Ministrul Tudor Ulianovschi a transmis felicitările conducerii Republicii Moldova noului Președinte al Ucrainei, exprimându-și convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre două state se vor dezvolta în continuare în ascensiune. Remarcând relaţiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi provocările comune, Ministrul Tudor Ulianovschi a evidenţiat că prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase.

Președintele Volodymyr Zelensky a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodymyr Zelensky, care s-a desfășurat astăzi la Kyiv.

În cadrul unei succinte întrevederi cu noul Preşedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, am reiterat interesul Republicii Moldova de a dezvolta în continuare relațiile bilaterale pe toate dimensiunile.

Опубликовано Tudor Ulianovschi Понедельник, 20 мая 2019 г.

Tudor Ulianovschi Volodymyr Zelensky

Ministrul Tudor Ulianovschi la ceremonia de inaugurare a președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelensky. 🇲🇩🇺🇦

Опубликовано Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova Понедельник, 20 мая 2019 г.

loading...

Comments are closed.