(Foto, video) Flashmob organizat la Botanica în susținerea candidatului PDM, Alexandr Bannicov!

PDM Botanica, Flashmob organizat la Botanica, în susținerea candidatului Alexandr Bannicov, banicov pdm, partidul democrat din moldova, alegeri 24 februarie

Astăzi, un grup de activiști politici din Partidul Democrat din Moldova au organizat un flashmob în susținerea lui Alexandr Banicov, cadidatul PDM la funcția de deputat pentru alegerile din 24 februarie. Tinerii au mărșăluit pe străzile centrale ale sectorului Botanica și au scandat “Fapte, nu vorbe! Votăm Bannicov!”.

Alexandr Bannicov candidează în circumscripția 24, care corespunde cu sectorul Botanica din Chișinău. “Candidez pentru funcția de deputat, pentru a vă reprezenta cu dăruire și respect în Parlamentul țării. Alături de PDM, voi continua și voi face mai multe lucruri bune pentru fiecare familie, pentru fiecare localitate, pentru Moldova”, spune Alexandr Banicov.

În programul său electoral se regăsesc soluții pentru eliminarea acumulării nejustificate a costurilor apei în facturi, realocarea pensiei între soți, introducerea unui nou mecanism de alocare a locuințelor sociale, asigurarea aplicării echitabile a taxelor rutiere pentru folosirea drumurilor și rezolvarea problemei parcărilor în Chișinău.

Mai jos vedeți câteva imagini foto și video de la flashmob-ul organizat astăzi în susținerea candidatului PDM, Alexandr Bannicov:

Total
0
Shares
Total
0
Share