Politic

(foto/video) Ilan Șor întâmpinat ca un salvator la Curtea de Apel din Cahul „Ilan, Moldova e cu tine!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți simpatizanți ai partidului “Șor” și oameni simpli s-au adunat astăzi în fața Curții de Apel Cahul să-l susțină pe liderul formațiunii Ilan ȘOR, cerând o justiție corectă și nu una televizată.

“Ilan, noi suntem cu tine !”, “Jos Justiția selectivă !”, “Ilan, Moldova e cu tine !”, “Vrem o justiție corectă”, a scandat oamenii în fața clădirii în care avea loc ședința de judecată în “dosarul Șor”.

Ilan Șor, într-o perioadă grea pentru el, ne susține pe noi invalizii, familiile cu mulți copii, ajutându-ne prin proiectul magazinelor sociale să ne cumpărăm produse la prețuri mai mici. El face totul pentru a ajuta oamenii simpli, ca aceștia să trăiască mai ușor. Oamenii din cahul îl susțin”, a declarat în fața mulțimii o activistă din orașul Orhei, transmite infomoldova.

Înainte de a intra în clădirea judecătoriei, Ilan Șor le-a mulțumit oameni care au venit să-l susțină. “Vă mulțumesc că ați venit să mă susțineți. Acest lucru este plăcut și pentru mine este foarte important. Eu mă duc acum la ședință nu pur și simplu pentru a-mi demonstra nevinovăția, ci pentru a demonstra adevărul. Noi vom demonstra cine cu adevărat a luat acești bani, și îi vom găsi. Avocații noștri din Marea Britanie au demonstra deja că rezultate Kroll au apărut la comanda unor nemernici”, a spus Șor.

Oamenii sunt siguri că legea Republicii Moldova va fi de partea lui Ilan Șor. Ei spun că primarul orașului Orhei a făcut și face în continuare multe pentru oamenii simpli, ceea ce nu fac restul politicienilor, care se ocupă doar de pălăvrăgeală.

Reamintim că Ilan Șor a acționat la Curtea Suprem de la Londra compania Kroll, după ce aceasta în rapoartele sale l-a prezentat pe Ilan Șor drept principal beneficiar al fraudei bancare din 2014, fără a prezenta probe. Un raport de alternativă realizat de renumita companie internațională Quintel Intelligence arată că Veaceslav Platon, cunoscut drept „raiderul Nr.1 al spațiului CSI” și fotul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție și trafic de influență sunt principalii beneficiari ai jafului bancar din Republica Moldova.

 

loading...

Comments are closed.