Social

(foto/video) Kapushon, Valera Leovskii și Igor Cuciuc susțin un concert de caritate pentru copii orfani din gimnaziul internat Cupcui, raionul Leova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreții autohtoni Kapushon, Valera Leovskii și Igor Cuciuc au susținut astăzi un concert de caritate în tabăra Cireșarii de la Vadul lui Vodă unde se odihnesc copii de la gimnaziul internat din localitatea Cupcui, Leova.

25 de copii orfani din gimnaziul internat din comuna Cupcui, raionul Leova, 55 din gimnaziul internat numărul 3 din Chișinău, dar și alți copii care se odihnesc în tabăra Cirașarii de la Vadul lui Vodă au avut ocazia să îi audă live pe Kapushon și Valera Leovskii, interpreți cu videoclipuri cu peste 1 milion de vizualizări pe YouTube. Dispoziția a fost ridicată de melodiile „Ceva n-ajunge”, „Frățâcă dă-mi o bucățică” și alte hit-uri care i-au consacrat pe interpreți.

Concertul a fost organizat de către antreprenorul Ion Bivol, care și-a petrecut copilăria în gimnaziul internat din localitatea Cupcui. Omul de afaceri a avut drept scop organizarea unui concert de caritate pentru a aduce zâmbetul pe fețele copiilor mai triști, iar el ca fiind unul din absolvenții gimnaziului internat cunoaște mai bine ca oricine stările sufletești ale copiilor.

loading...

Comments are closed.