Politic

(foto/video) Mai mulți susținători al lui Ilan Șor s-au adunat din nou în fața Curții de Apel Cahul, pentru a cere dreptate și justiție corectă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți oameni au ieșit din nou în fața sediului Curții de Apel din Cahul pentru a-și manifesta susținerea față de primarul de Orhei și liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor și a cere justiție corectă în dosarul în care i-a fost instrumentat.

Oamenii au venit cu pancarte în care cer „justiție adevărate și nu una selectivă” și scandează „Vrem o justiție corectă” și „Ilan, noi suntem cu tine!”.

Ilan Șor nu a venit în politică să fure, ca alți. El are tot de ce are nevoie, el se gândește la oameni”, a spus un bătrân, prezent la manifestație.

„Să-i dea pace omului să muncească. Vrem o justiție corectă”, a cerut o femeie.

„Suntem cu Dvs. Să vă dea Domnul sănătate!”, ia urat o altă femei lui Ilan Șor, care s-a prezentat în instanța de judecată.

Liderul Partidului ȘOR a fost întâmpinat de oameni cu aplauze și a făcut o baie de mulțime. El le-a promis susținătorilor săi, dar și tuturor cetățenilor Republicii Moldova că va lucra și în continuare pentru prosperitatea țării și a cetățenilor săi.

„Vă mulțumesc dragi prieteni. Sunt foarte bucuros că ați venit să mă susțineți. Vă promit că așa cum am transformat Orheiul, și vom reforma toată țara. Vă mulțumesc mult!”, a declarat Ilan Șor înainte de a intra în sala de judecată.

loading...

Comments are closed.