Externe

(foto/video) O bloggeriță mânca animale în emisie directă pentru vizualizări pe Youtube. Printre victimele ei se numără pisici, ciori și broaște

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ciuda faptului că sunt imagini groaznice pentru că fata distrugea animale pe cale de dispariție, oamenii continuau să privească canalul ei.

Bloggerița Ah Lin Tuch din Cambodgia vroia foarte mult să câștige bani din vizualizări pe Youtube. Să fii beaty-bloggerita și comentator al filmelor noi de la Hollywood este ceva banal, femeia a decis să omoare animale și să le mănânce în fața spectatorilor, transmite metro.

A reușit astfel să mănânce o specie rară de pisici, o șopârlă mare, câteva specii rare de păsări, cobră regală, chiar rechini, broaște și alte animale marine și terestre. Urmăritori desigur că a avut, însă aceștia mai târziu au înțeles că Ah Lin omoară animale foarte rare.

A fost poliția anunțată, iar acum ea împreună cu soțul care filma omorurile se află după gratii. Evident că au început să se justifice, spunând că animalele erau cumpărate la piață și nu știau că sunt apărate prin lege.

loading...

Comments are closed.