Alte știri

(Foto, video) Peste 5 mii de persoane participă la un miting de susținere a deputatului Ilan Șor în fața CSJ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 5 mii de persoane participă la un miting în susținerea deputatului și președintelui Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor ”NU imixtiunii guvernării în actul de justiție”. 

Susținătorii și simpatizanții cer justiție corectă și echitabilă în recursul care urmează să fie examinat astăzi de magistrații Curții Supreme de Justiție privind decizia Curții de Apel Cahul cu referire la mandatul de arest și anunțarea în căutare a lui Ilan Șor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!
Protestatarii au venit cu lozinci și pancarte ”Vrem justiție corectă”, ” Ilan Șor suntem cu tine”, ”Șor este politicianul faptelor concrete”, ”Jos mâinile de pe Ilan Șor” și solicită judecătorilor să ia o decizie corectă și să nu se lase influențați de regimul actual de guvernare.
 
În stradă au ieșit oameni din toată țara, alături de deputații fracțiunii parlamentare ai Partidului ȘOR.
 
Recent, într-o intervenție live, Ilan Șor a vorbit despre implicarea premierului Maia Sandu și a șefului statului Igor Dodon în actul justiției. Șor afirmă că toate deciziile adoptate de magistrați sunt luate sub influența actualei guvernări, care dau indicații concrete judecătorilor.
loading...

Comments are closed.