(Foto, video) Soluția privind fluidizarea traficului prezentată cu mare pafos de Năstase dă zero rezultate!

Soluția privind fluidizarea traficului prezentată cu mare pafos de Năstase dă zero rezultate, andrei nastase mai, ministru de interne andrei nastase, ambuteaje chisinau, politia de patrulare accidente rutiere, 

Recent, ministrul de Interne Andrei Năstase s-a lăudat jurnaliștilor că a găsit o soluție de a reduce ambuteajele pe străzile din Chișinău, care se formează mai ales la orele de vârf.

Potrivit șefului MAI, pe str. Alecu Ruso din Capitală s-a decis ca o bandă de circulație să devină reversibilă (cu circuit din ambele sensuri), iar asta ar trebui să ajute la fuidizarea traficului. Pe de altă parte, șoferii constată că în practică soluția lui Năstase pur și simplu nu funcționează.

“Poți face și 100 de benzi reversibile (ca Năstase) sau să lărgești strada cu alte 100 (ca Chirtoacă), dar traficul nu o sa se rezolve. Asta cum ai turna dintr-o sticlă. Că e sticlă mare, că e mică, contează gâtul, borta de scurgere. Daca borta de scurgere e mică, poți tu crăpa în 100, mai repede nu o să curgă!
Ăștia care lărgesc străzi și fac benzi reversible sunt proști sau ne au pe noi de proști”, a scris pe facebook Victor Bunescu. 

El a postat și o poză cu un ambuteaj format pe aceeași str. Alecu Ruso din Capitală care demonstrează cele explicate. Iar mai jos vedeți video din 21 august când Năstase s-a lăudat jurnaliștilor cu “reușita” sa.

Total
0
Shares
Total
0
Share