Alte știri

FOTO & VIDEO // Trafic ilegal de bunuri în valoare de jumătate de milion de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD, acționând conform informațiilor operative, au depistat în trafic două mijloace de transport, pline cu marfă de larg consum fără acte de proveniență, transmite Telegraph.md În timpul acțiunilor, unul dintre autovehicule a fost stopat forțat, iar al doilea a fost identificat după o oră de căutări.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În data de 18 august, în jurul orei 12:00, un echipaj mobil al Direcției regionale NORD a intervenit cu un șir de măsuri pe linia prevenirii și combaterii transportului ilegal de bunuri în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani. Ca urmare, pe traseul Lipcani-Corjeuți au fost identificate două microbuze pentru care exista informația de implicare în transportul ilicit de marfă. La semnalul polițiștilor de frontieră de a opri, șoferii nu s-au conformat, continuându-și deplasarea în viteză. În aceste circumstanțe, unul dintre cele două autovehicule a fost stopat forțat, iar al doilea a reușit să se ascundă într-o direcție necunoscută. Către ora 13:00, reprezentanții Direcției au stabilit locul stocării bunurilor, transportate de al doilea microbuz.

La examinarea sacilor s-a constatat prezența unui lot impunător de îmbrăcăminte, valoarea estimativă fiind de jumătate de milion de lei. Șoferița unuia din microbuze, legitimată ca locuitoare a sat. Colicăuți, r-nul Briceni, nu a putut prezenta documente confirmative pentru bunurile depistate.

În continuare polițiștii de frontieră investighează cazul sub toate aspectele legale, cu acumularea probelor și elucidarea circumstanțelor.

 

loading...

Comments are closed.