Alte știri

FOTO & VIDEO // Un centrul comercial din capitală a rămas fără logotip. Ceban: ”A fost instalat fără autorizație”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Centrul comercial ”Soiuz”, amplasat în sectorul Râșcani al Capitalei, a rămas fără logotip. Despre aceasta a anunțat Ion Ceban, primarul general al municipiului.

Potrivit edilului, logotipul a fost doborât pe parcursul nopții trecute, iar la fața locului au fost prezenți polițiștii și reprezentanții Preturii din sector.

”A fost dat jos semnul care nu a fost autorizat de către Primărie. La fața locului au fost reprezentanții preturii și polițiștii”, a declarat Ceban.

Amintim că, în cadrul unei ședințe a Primăriei, Ion Ceban a cerut ca sigla „Soiuz” de pe o clădire din sectorul Râșcani, amplasată recent, să fie dată jos, iar această „frumusețe rară”, cum o caracterizează edilul, să fie pusă „în fruntea proprietarului”.

„Este o vorbă în popor. Frumusețe rară. Verificați vă rog cu Ilie Ceban cum putem da jos toată treaba asta și să și-o pună în frunte el acolo. Asta deja e depășit de toate normativele pe care le avem. Probabil ar fi foarte bine să aducem cât se poate de rapid regulamentul cu privire la publicitate și amplasamentele și tot chiloții care sunt prin vitrinele străzilor centrale în reglementare”, a declarat atunci edilul Capitalei.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CENTRU coю3 COMERCIAL መar”Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu în aer liberAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

loading...

Comments are closed.