Social

(foto/video) Vicepreședintele TD Botanica alături de Naomi Cambel a defilat pentru Dolce & Gabbana, în cadrul unui show extravagant

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vadim Mamot este unul din norocoșii care a avut ocazia să defileze în cadrul unui show cu adevărat spectaculos, gândit și organizat de designerii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

Celebra casă de modă italiană, Dolce & Gabbana, și-a prezentat cea mai nouă colecție, în cadrul unui adevărat spectacol! Sezonul acesta show-ul Alta Moda a avut loc pe malurile lacului Como, în curtea unei vile care iți tăia răsuflarea, femeile cu rochii de epoca și bărbați cu mustață servind cupe de șampanie, orchestră și sute de lumânări mici, transmite Perfecte.md.

În cadrul evenimentului au defilat modele consacrate, ca Naomi Campbell și Ashley Graham.

Moldoveanul Vadim Mamot, originar din Cimislia, s-a regăsit printre modelele care au defilat în cadrul acestui spectacol al modei.

Vadim a împărtășit din impresiile sale din cadrul showului și cum anume a ajuns să prezinte pentru celebra casă de modă italiană: „Am fost de două ori la castingul pentru Dolce, dar aveam parul prea lung pentru ei, însa de data aceasta ei m-au ales și m-au tuns cum au vrut ei.”

Vadim nu știe exact dupa ce criterii a fost ales să defileze: „Dacă sincer, nu cunosc criteriile dupa care se bazează stiliștii, îmi pare că decid spontan, ei te văd și iși imaginează ce ar fi bine, așa cred eu.”

Modelul a spus că de un an activează în acest bussines, iar evenimentul acesta a fost cel mai important din cariera sa. Pe lângă activitatea sa din cadrul brandului Dolce & Gabbana, Vadim mai este angajat și în cadrul prestigiosului brand belgian, Les Hommes. Tânărul este entuziasmat de acest brand spunând că înafara calității și a originalității hainelor de un nivel înalt, fondatorii acestuia Tom Notte și Bart Vandebosch sunt persoane foarte interesante, din aceste motive anume munca la acest brand este una foarte plăcută.

Pe lângă job-ul său în calitate de model, Vadim Mamot este și un tânăr implicat în viața politică a țării noastre. Până nu demult, a ocupat funcția de vicepreședinte a Organizației de Tineret al Partidului Democrat din Moldova din sectorul Botanica al capitalei, funcție din care s-a autosuspendat din motiv că petrece la momentul de față mai mult timp peste hotarele țării și astfel nu are posibilitatea să activeze la nivelul partidului.

loading...

Comments are closed.