Politic

(Foto, video) Vlad Plahotniuc: La grădinița „Povestea” din Nisporeni, dascălii au motiv dublu de mulțumire

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a avut o întîlnire electorală cu angajații unei grădinițe din raionul Nisporeni. Plahotniuc le-a vorbit oamenilor despre realizările guvernării actuale în ultimii 3 ani și le-a explicat planurile pentru următorii 4 ani. Totodată oamenii au adresat întrebările lor către președintele democraților.

„La grădinița „Povestea” din Nisporeni, dascălii au motiv dublu de mulțumire. Pe lângă salarii mai mari, clădirea lor se numără printre cele renovate și modernizate de guvernul PDM, cu sprijinul autorităților de la București. Vă dați seama că la fel de bucuroși sunt și micuții care vin aici, dar și părinții lor”, a spus Vlad Plahotniuc.

„Atât pe cont propriu, cât și împreună cu partenerii externi, noi vom continua să investim ȋn fiecare treaptă a sistemului de ȋnvățământ, de la cea mai mică, la cea mai mare. Cu cât ȋncepem mai devreme să ne educăm bine copiii, cu atât le dăm mai multe șanse să reușească ȋn viață. Iar reușita lor e reușita noastră, a ȋntregii țări”, a mai spus liderul PDM.

Mai jos vedeți câteva poze de la eveniment.

loading...

Comments are closed.