Externe

(foto/video) Vladimir Putin a venit la ceremonia de investire într-un „Cortegiu” produs în Federația Rusă. Arată fabulos

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc ceremonia de investire pentru cel de-al patrulea mandat de președinte al Rusiei a lui Vladimir Putin. Un element important al ceremoniei sale a fost „Cortegiul” care l-a adus pe Putin la ceremonie.

Limuzina luxoasă a fost subiect de știre de mai multă vreme. Automobilul produs de către uzina UAZ din Ulianovsk nu a apărut în public până în această zi.

De fapt, „Cortegiu“ este un nume inventat. De către Institutul de Cercetare Științifică de Automobile proiectul a fost numit „Unica Platformă Modulară“ (UPM). Nu este vorba doar despre limuzina pentru președinte, dar, de asemenea, câteva modele care au o completație tehnică comună. Conform datelor preliminare, pe baza UPM va fi sedan, crossovere și microbuze, care vor fi utilizate pentru a însoți primele persoane ale statului, dar și a oficialilor ruși.

Platformele modulare sunt utilizate pe scară largă în industria de automobile, care sunt folosite de toate companiile mari de auto din lume. Cei mai renumiți reprezentanți ai platformelor modulare din Rusia sunt: MQB (modelul combină Volkswagen, Audi, SEAT si Skoda) și Bo (utilizate pentru autoturisme Lada, Renault, Nissan si Dacia).

Platforma modulară unică dezvoltată de Institut, dar într-un stadiu incipient a proiectului, au fost conectați doi parteneri germani foarte serioși: Porsche Inginerie și Inginerie Bosch. Primul a elaborat unul dintre cele două motoare, care vor fi echipate noua linie de mașini rusești. Capacitatea motorului va fi ca la actualul motor al Porsche V8 de 4.6 litri, dar pentru Rusia volumul motorului va fi redus la 4,4 litri. Cu toate acestea, performanța motorului nu va fi afectată: este de așteptat că, cu ajutorul a două turbocompresoare va dezvolta 600 CP și 880 Nm.

Tracțiune pe roțile vor veni prin producția de transmisie nouă automată a firmei ruse „Katya“. Potrivit unor zvonuri, masina cu titlul de lucru R932 în locul convertorului de cuplu va construi un motor electric care va permite vehiculelor „Cortegiu“ pentru a profita de drive hibrid. Un dispozitiv similar de transmisie îl au Mercedes-Benz și BMW.

Panoul frontal va fi generos, împodobite cu piele și lemn. Judecând după o imagine, modelul va primi un tablou de bord digital, sistem multimedia cu ecran mare, și două ajustări de control, șaibele climatice pentru șofer și pasagerul din față. În limuzină va fi asigurat sistemul de climatizare pentru pasagerii din spate.

Lucrările au început în 2012, iar linie completă de vehicule (microbuze, crossovere, sedan și limuzine) ar trebui să apară până la sfârșitul anului 2018. Acest lucru a fost declarat de către Vladimir Putin, în timpul unei conferințe în direct.

loading...

Comments are closed.