Politic

(foto) Vlad Plahotniuc a mers la școala sportivă din Nisporeni: Am o pasiune aparte pentru sport și voi încuraja mereu performanța

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a mers astăzi la școala sportivă din Nisporeni. Acolo candidatul pe circumscripția locală s-a întâlnit cu progesorii, antrenorii, cărora le-a transmis că îi admiră pentru ceea ce fac și le-a mulțumit pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut aceștia pe arena internațională.

„Pasiunea mea pentru sport deja nu mai e un secret pentru nimeni și de aceea am căutat tot timpul să ajut acest domeniu și să ȋncurajez performanța” scrie Vlad Plahotniuc în postarea sa. Liderul democraților a amintit că școala sportivă din Nisporeni a dat țării mulți campioni europeni la haltere și este renumită în toată Moldova.

Actualul director al instituției este chiar fostul antrenor al lui Vlad Plahotniuc, Grigorie Brașoveanu, a cărui ocupație de bază în decursul a câtorva zeci de ani este de a crește tineri cu un viitor frumos în sport. Președintele PDM le-a transmis colectivului de pedagogi că îi admiră pentru ceea ce fac și că aceștia mereu se pot baza pe sprijinul echipei democrate.

Vlad Plahotniuc a aminti că stadionul din Nisporeni este în proces de modernizare, totodată se va continua susținerea lucrărilor de la acesta, până când vor fi finalizate. Liderul democraților spune că astfel de proiecte vor fi susținute în toată țara și nu doar în raionul Nisporeni. Se vor face multe lucruri ca tinerii talentați și ambițioși să aibă toate șansele să reușească și să ajungă acolo unde și-au propus.

loading...

Comments are closed.