Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc a vizitat două întreprinderi din Chișinău: „Azi merg mai bine decât ȋn urmă cu câțiva ani”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a vizitat două întreprinderi din Chișinău care, spune el, merg azi mai bine decât ȋn urmă cu câțiva ani. E vorba despre un magazin de bricolaj și o fabrică de confecții.

„Atât conducerea întreprinderilor, cât și angajații resimt efectele reformei fiscale, dar și ale altor măsuri promovate de PDM. Printre oamenii cu care m-am văzut, programul Prima Casă e foarte popular. Mulți ȋși doresc creșterea limitei de vârstă pentru beneficiari, o idee interesantă, care merită analizată”, a spus Vlad Plahotniuc.

Ȋn discuțiile avute cu oamenii, democratul a observat că sistemul bugetar a început să devină atractiv pentru salariații din privat, datorită reformelor și creșterilor de venituri, iar asta îl bucură. „Noi o să continuăm să venim cu proiecte și pentru mediul de afaceri, ca antreprenorii să se dezvolte și să poată mări salariile pentru lucrători”, a promis Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a mai spus că obiectivul partidului e guvernare este ca moldovenii să rămână acasă, ȋn țară, să aibă aici tot de ce au nevoie, să poată beneficia în Moldova de ceea ce le oferă azi statele occidentale.

loading...

Comments are closed.