Politic

(foto) Vlad Plahotniuc în dialog cu oamenii din raionul Nisporeni: „Vom continua să facem lucruri bune pentru cetățeni și după 24 februarie”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a vizitat astăzi în cadrul campaniei electorale localitățile Micleușeni, Dolna și Ciorești. Liderul PDM spune că oamenii se bucură foarte mult de drumuri bune, dar mai au nevoie și de alte proiecte care să le facă viața și mai confortabilă, precum apă, canalizare, iluminat stradal și gazificare.

Sătenii i-au relatat candidatului democrat despre problemele localităților, iar în urma discuțiilor, oamenii s-au arătat convinși că liderul democrat și echipa sa pot duce la bun sfârșit proiectele bune începute în regiune. Localnicii au spus că e nevoie să fie renovate mai multe clădiri importante din localitate precum grădinițele, școlile sau cabinetele medicale.

Vlad Plahotniuc spune că este nevoie de un medic de familie în fiecare sat, acesta adaugă că educația și sănătate sunt deja priorități pentru PDM. „Am ȋnceput să ȋmbunătățim atât calitatea serviciilor, cât și a infrastructurii din ambele domenii.” spune liderul PDM.

Liderul PDM spune că anume aceste întâlniri favorizează dialogul dintre conducere și persoanele din localități. „Ȋntâlnirile constante cu oamenii ne ajută să știm exact ce e de făcut ȋn fiecare sat, din fiecare raion, pentru a investi acolo unde este nevoie. Așa am făcut până acum, așa vom face și ȋn continuare, după 24 februarie.” conchide Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.