Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc la discuții cu muncitorii de la fabrica de cablaje din Fălești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miercuri, Vlad Plahotniuc, alături de colegii din Caravana PDM, a vizitat o fabrică de cablaje din raionul Fălești. Aici liderul democraților a discutat cu managerii întreprinderii private, dar și cu muncitorii. Oamenii au acordat întrebările lor către Plahotniuc, iar el le-a oferit răspunsuri.

„Investitorii de aici ne-au spus că au beneficiat din plin de facilitățile reformei fiscale de anul trecut, iar angajații se bucură de un loc de muncă stabil și de tichetele de masă introduse de guvernarea PDM”, a spus Vlad Plahotniuc. 

„Prin măsurile pe care le-am luat, asta am urmărit – să ȋncurajăm investițiile ȋn țara noastră și să creăm noi locuri de muncă. Astfel, viața ȋn sate și orașe va fi mai dinamică, va căpăta mai multă culoare, iar guvernarea democrată vă putea oferi mai multă bunăstare pentru oameni, pentru Moldova”, a adăugat liderul PDM.

Sloganul Partidului Democrat din Moldova pentru alegerile din 24 februarie este FAPTE, NU VORBE! Acest mesaj îndeamnă alegătorii să judece politicienii nu după ceea ce promit, dar după cea ce au făcut până acum pentru popor.

Amintim că tot în ziua alegerilor parlamentare va fi organizat și un referendum național, propus tot de PDM, care solicită poziția cetățenilor dacă sunt PRO sau CONTRA micșorării numărului de deputați de la 101 la 61.

Vlad Plahotniuc la discuții cu muncitorii de la fabrica de cablaje din Fălești, pdm candu filip, partidul democrat, plahotniuc raionul nisporeni, alegeri 2019 republica moldova, fapte nu vorbe  

loading...

Comments are closed.