Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc, la Hâncești: Intrarea în oraș arată mult mai bine după ce străzile au fost reparate!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM a mers în Hâncești pentru a vedea ce spun localnicii despre drumurile care au fost reparate la intrarea în oraș. Vlad Plahotniuc a fost însoțit de către către primarul de Hâncești, Alexandru Botnari, deputatul în Parlament, Anatolie Zagorodânii, original din acest raion și ministrul Economiei, Chiril Gaburici.

„Cu fiecare kilometru de drum bun, mai facem un pas către dezvoltarea și modernizarea țării și contribuim la siguranța noastră, a tuturor. Intrarea în orașul Hâncești arată deja mult mai bine după ce străzile de aici au fost reparate, iar localnicii sunt bucuroși că ajung mai ușor unde au nevoie. Acestea sunt rezultatele proiectelor pentru oameni, #PentruMoldova”, a spus Vlad Plahotniuc. 

Amintim că în acest an liderul PDM împeună cu Guvernul Filip au implementat programul Drumuri bune pentru Moldova, care a însemnat construcția sau reparația a 1200 de km de drumuri în sute de sate din țara noastră. Mai mult, Plahotniuc spune că nu se oprește aici și a anunțat pentru 2019 programul Drumuri bune 2, care prevede renovarea a 2600 km de drum în Republica Moldova.

Vedeți mai jos câteva poze de la Hâncești.

loading...

Comments are closed.