Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc la o discuție sinceră cu lucrătorii de la Calea Ferată a Moldovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a avut astăzi o discuție sinceră cu lucrătorii de la Calea Ferată a Moldovei (CFM). Plahotniuc spune că sunt multe de îndreptat acolo, dar primele acțiuni pozitive au fost deja întreprinse.

„Ȋn timpul guvernării PDM, datoriile salariale de la CFM au fost achitate și oamenii și-au primit toți banii. Pe lângă asta, există și un plan amplu de investiții, pentru următorii ani pentru modernizarea infrastructurii și a întreprinderii, care va crea condiții mai bune de lucru pentru angajați, dar și pentru transportul mărfurilor și cel al pasagerilor”, a spus Plahotniuc.

Ulterior, liderul PDM a avut o întâlnire și cu angajații de la Moldtelecom. „Am vorbit cu oamenii despre proiectele noastre ambițioase, care să dezvolte compania și să crească veniturile personalului. Echipa Partidului Democrat s-a preocupat de toate sectoarele economiei și am gândit, pentru fiecare ȋn parte, strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, care să aducă rezultate concrete”, a spus Plahotniuc.

Sloganul Partidului Democrat din Moldova la alegerile din 24 februarie este FAPTE, NU VORBE!

loading...

Comments are closed.