Politic

(Foto) Vlad Plahotniuc: Pentru studenții UTM a fost deschisă o sală de forță, la care au acces gratuit!

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a fost recent deschisă o sală de forță cu echipament sportiv modern, unde studenții se vor putea antrena gratuit și în cele mai bune condiții. Acest lucru a fost posibil de realizat cu suportul financiar din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

„Ca și pe vremea când eram student, la Universitatea Tehnică sunt tineri buni nu doar în științe tehnice, dar și în sport. Alexandru și Dumitru sunt un exemplu în acest sens și mă bucur că, atât pentru ei, cât și pentru celelalte mii de studenți la UTM, a fost deschisă o sală de forță la care au acces gratuit și se pot antrena. Mă bucur să pot contribui și să le pot oferi ceea ce eu nu am avut atunci când am studiat aici”, a spus Vlad Plahotniuc.

„Suportul pentru sport este una dintre prioritățile Fundației Edelweiss. Vom continua să îi încurajăm pe tineri să trăiască sănătos și să facă mișcare, dar și să îi sprijinim pe cei care doresc să-și depășească limitele și să obțină rezultate excelente”, a mai spus liderul PDM.

Studenții de la UTM se arată foarte bucuroși de noua sală la care au acces. „Când am început nu aveam aşa sală. Aceasta este foarte bine dotată, sunt mai multe posibilităţi să-ți antrenezi toate grupele de muşchi, să devii mai puternic şi, desigur, să obţii mai multe rezultate”, a spus Alexandru Perciun, student şi campion la powerlifting.

Mai jos vedeți câteva poze de la vizita lui Plahotniuc la noua sală de sport UTM.

loading...

Comments are closed.