Externe

(foto) Vladimir Putin s-a fotografiat cu un tânăr îmbrăcat în tricou „Navalnîi 2018”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Putin a fost provocat de un student olimpic rus care a venit îmbrăcat cu un tricou cu mesajul ”Navalnîi2018” (slogan al opozantului lui Putin – Aleksei Navalnîi) la o întâlnire cu liderul rus, la Soci.

Un student olimpic rus nu s-a temut să-l sfideze pe Vladimir Putin în timpul unei vizite a liderului rus la Soci unde s-a întâlnit pe 1 septembrie cu elevi și studenți în cadrul Centrului Educațional Sirius, scrie ProTV.

Într-o fotografie de grup cu studenți care au participat la olimpiade internaționale, un tânăr apare cu un hanorac descheiat sub care se poate citi pe tricou mesajul Navalnîi2018 – slogan folosit de unul dintre opozanții lui Putin.

Fotografia a trecut și de scrutinul atent al PR-ului de la Kremlin și a ajuns pe pagina oficială a președinției ruse spre uimirea corespondenților internaționali aflați în Moscova.

Aleksei Navalnîi a căpătat popularitate mai ales în pres internațională, criticând corupția și regimul lui Vladimir Putin. În Rusia este popular printre tineri, mai ales elevi și studenți. A ajuns de notorietate și faptul că Putin a refuzat să-i pronunțe numele în public.

Tânărul a camuflat maioul cu succes îmbrăcând deasupra o altă haină pe care a dat-o la o parte în momentul sesiunii foto.

 

 

loading...

Comments are closed.