FOTO // Vremuri bune pentru Funcționarii cu statut special din conducerea MAI. Liberi să consume alcool în orele de serviciu

În timp ce Adrian Efros declară că MAI luptă cu războiul hibrid și că angajații asigură liniștea cetățeanului 24 din 24, oamenii din echipa sa arată opusul prin acțiunile lor.

Inga Fordea, șef adjunct al Direcției operative a SPIA a MAI, care îndeplinește funcția de Șef de Cabinet al ministrului Adrian Efros, chiar din primele zile de mandat și care sistematic este detașată în diferite funcții (ce nu țin de domeniul pe care îl gestionează, pentru beneficii la salariu), proaspăt locotenent colonel, a fost surprinsă în orele se serviciu consumând alcool într-un local.

Într-un email recepționat de redacția noastră, este indicat că angajata MAI a fost vizată într-un conflict intern și că ministrului Efros i s-a cerut să o excludă din funcțiile de conducere, însă acesta a găsit alte soluții, fiind în relații de prietenie. Ministrul de Interne a detașat-o din nou în altă funcție, în cadrul Clubului Dinamo, ea continuând activitatea în aparatul central al MAI, dar și beneficiind de un grafic liber în timpul zilei de lucru.

Sursele noastre din cadrul Dinamo spun că: Inga Fordea este detașată în cadrul instituției din data de 4 aprilie 2024 până la 1.06.2024, fără indicarea funcției. Astfel, această nu se prezintă în orele de lucru în cadrul instituției, motivând că desfășoară activități în cadrul Aparatului central MAI, îndeplinind atribuțiile șefului de cabinet.

Total
0
Shares
Total
0
Share