Alte știri

(foto) Xenia Deli s-a îngrășat cu 13 kg și nu-și va continua cariera de model

Pinterest LinkedIn Tumblr

Modelul internațional Xenia Deli a povestit ieri, într-un live pe contul său de Instagram, mai multe detalii despre sarcina sa. Moldoveanca le-a destăinuit fanilor planurile de viitor după ce va aduce pe lume bebelușul, dar și cum se simte în această perioadă, scrie zugo.md.

Xenia a menționat că se află în ultimul trimestru de sarcină, mai exact la 37 de săptămâni. Nașterea este programată pentru sfârșitul lunii iulie. În cel mai important moment din viața oricărei femei, Xenia va fi asistată de medici din Los Angeles, acolo unde modelul va aduce pe lume o fetiță, dar și de soțul său.

În timpul live-ului Xenia a mai spus că deja au ales numele pentru micuța lor. În cinstea unei mătuși de origine britanică a soțului său, cei doi o vor numi pe fetiță Anastasia. Fashionista mai spune că nu este pofticioasă, dar a adăugat deja 13 kilograme. Nu consumă dulce, însă își permite să se răsfețe cu ceva mai sărățel.

Întrebată despre planurile de viitor, Xenia a spus că nu planifică să se întoarcă în modelling după ce va naște și vrea să mai aducă pe lume două fetițe, asta deși soțul său are deja două fiice din căsătoria anterioară. În același context, Xenia a menționat că nu vrea să se întoarcă în Moldova cu copilul și nu-l va arăta pe internet.

Ca orice altă femeie, în perioada primelor luni de sarcină, Xenia a menționat că nu a făcut sport și că s-a confruntat cu crize de toxicoză. Acum practică sportul împreună cu antrenoarea sa și administrează vitamine pentru sarcină și vitamina D.

Matching with my friend ???+??❤ @patiisa @patiisa

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

4th of June another day to celebrate ❤❤❤?‍?‍?

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli)

loading...

Comments are closed.