Social

(foto) Zăpada și gerul a stricat și drumurile din Germania! Poze cu drumuri pline de gropi sunt distribuite de internauții germani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se spune că drumurile din Germania ar reprezenta un etalon, asta datorită tehnologiilor conform cărora acestea sunt construite și calității înalte ale materialelor folosite. Șoselele din Moldova și cele din CSI mereu sunt comparate cu cele nemțești, dar să vedem cum se prezintă acestea după o IARNĂ ADEVĂRATĂ, scrie autoexpert.md.

Cu toții am auzit că în acest an statul German a avut parte de o iarnă crâncenă cu multă zăpadă și temperaturi sub zero. O astfel de iarnă a mai avut loc și în anul 2010, atunci când, drumurile nemțești s-au pomenit în aceeași climă și în aceleași condiții cu care, an de an se întâlnesc carosabilele din Moldova.

Dar se pare că, contrar laudelor aduse, stratul de asfalt așternut conform celor mai moderne tehnologii de cei mai buni specialiști, a cedat în fața calamităților naturale pe timp de iarnă.

În continuare vedeți mai multe imagini preluate din presa germană care critică dur autoritățile și arată starea drumurilor din diferite orașe nemțești. Iar noi, putem acum declara cu certitudite că în Moldova avem drumuri ca în Germania!

 

Drumuri ca in Germania, drumuri bune, drumurile din Moldova, cum arata drumurile bune ale lui Plahotniuc, programul drumuri bune pentru Moldova, drumurile din Moldova dupa topirea zapezilor, cum arata drumurile din europa, cum arata drumurile din germania, drumuri moderne, drumuri europeneDrumuri ca in Germania, drumuri bune, drumurile din Moldova, cum arata drumurile bune ale lui Plahotniuc, programul drumuri bune pentru Moldova, drumurile din Moldova dupa topirea zapezilor, cum arata drumurile din europa, cum arata drumurile din germania, drumuri moderne, drumuri europene Drumuri ca in Germania, drumuri bune, drumurile din Moldova, cum arata drumurile bune ale lui Plahotniuc, programul drumuri bune pentru Moldova, drumurile din Moldova dupa topirea zapezilor, cum arata drumurile din europa, cum arata drumurile din germania, drumuri moderne, drumuri europene

loading...

Comments are closed.