Social

(Foto) Ziua uşilor deschise la CNA: Cea mai interesantă parte a excursiei a fost întâlnirea cu mascaţii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 7 decembrie, a avut loc ziua uşilor deschise la Centrul Național Anticorupție. Un grup de studenți plini de curiozitate „au luat cu asalt” sediul CNA pentru a trăi pe viu emoțiile de a interacționa cu luptătorii anticorupție.

La întâlnire a participat și directorul CNA, Bogdan Zumbreanu, carea le-a vorbit vizitatorilor despre activitatea instituției și despre cele mai importate realizări în lupta cu corupția din Moldova pe parcursul lui 2018. Potrivit șefului CNA, instituţia a avut trei mari priorităţi pentru anul curent: prevenirea şi combaterea corupţiei în educaţie, sănătate şi în gestionarea fondurilor externe, dar şi domeniile sociale, unde cetăţeanul interacţionează cu funcţionarul public.

Zumbreanu a făcut o retrospectivă a celor mai răsunătoare cazuri, documentate de CNA, amintind operaţiunile din domeniul sănătăţii, când au fost reţinuţi mai mulţi medici, bănuiţi de afaceri dubioase cu companiile farmaceutice, precum şi documentarea cazurilor de estorcare a banilor de la pacienţi – dosarele „Tomograf 1″ şi „Tomograf 2″. Mai multe detalii AICI.

Cea mai interesantă parte a excursiei a fost întâlnirea cu mascaţii. Convingeţi-vă de asta din pozele de mai jos.

loading...

Comments are closed.