Externe

(foto)15 poze cutremurătoare făcute cu câteva clipe înainte de moarte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moartea are ceva ce ne face să tresărim, chiar dacă nu este în preajma noastră. Omenirea a reușit să se împace cu acest gând, dar cum? Primind-o așa cum este ea de fapt fără să-i dăm o mare importanță.

Știm cu toții că moartea este inevitabilă și nu poți face nimic cu asta. Doar că nu toate morțile sunt la fel de obișnuite. Unii oameni lasă în urmă multe mistere și controverse. Aceste lucruri le vedem în pozele lor.

Avem în vedere pozele făcute înainte de moarte. Dacă le privești atent, în toate vezi că moartea nu este departe, iar oamenii înțeleg asta.

1. Veteran

Veteranul american, Jastus Belfield, a trecut al doilea război mondial, înainte de moarte a îmbrăcat uniforma sa pentru ultima poză. A murit la 98 de ani.

2. Ultimul selfie

Gary Slok în vârstă de 15 ani, împreuna cu mama sa, Petra Langeveld au făcut acest selfie împreună pe bordul avionului Malaysia Airlines MH17, la data de 17 iulie 2014. Avionul a fost doborât în estul Ucrainei, nici un pasager nu a supraviețuit.

3. Adolf Hitler

Se consideră că aceasta este ultima poză a lui Adolf Hitler înainte de moarte. El s-a sinucis în buncărul său de lângă Berlin la data de 30 aprilie 1945.

4. Portret de familie împreună cu asasinul

Reynaldo Dagsa, consillier din orașul filipinez Manila a făcut această poză a soției sale împreună cu soacra și fiica unde a apărut și asasinul său. Peste o secundă, Dagsa deja a fost împușcat.

5. Ultima postare

Gabriela Hernandes Herra, o tânără de 22 de ani din Mexic a postat această poză pe propriul profil de Facebook în anul 2013. Și-a luat rămas bun de la rude și a spus că nu mai vrea să trăiască din cauza unei iubiri neîmpărtășite

6. Amy Winehouse

Aceasta este ultima poză a interpretei britanice, a fost făcută în apropiere de apartamentul ei din Londra, cu o săptămână înainte de moartea ei din 23 iulie 2011. După aceasta, Amy a murit din cauza unei intoxicații cu alcool. Avea doar 27 de ani.

7. Un truc riscant

Peste 10 secunde după ce a fost făcută această poză, adolescentul de 17 ani, Andrei Retrovski din Rusia a căzut de pe acoperișul unui bloc de 12 etaje. Frânghia care îl asigura pe băiat a cedat și acesta a căzut în gol.

8. Ultima noapte de dragoste

Stefani Hernandes în vârstă de 21 de ani a postat această poză în Snapchat, prietenul ei, ține pistolul în direcția ei. În aceeași noapte tânărul și-a împușcat prietena în cap.

9. John Lennon

Renumitul membru al trupei Beatles oferă un autograf lui Mark David Chapman lângă casa sa din New-York. Peste câteva ore, Chapman îl va împușca pe artist și se va așeza pe asfaltul să citească ” De veghe în lanul de secară”.

10. 2Pac 

7 septembrie 1996, raperul american se întorcea de la lupta de box dintre Mike Tyson și Bruce Seldon. Poza a fost făcută cu câteva ore înainte de schimbul de focuri de armă în urma cărora a murit 2Pac. Asasinul său nu se cunoaște nici până astăzi.

11. Paul Walker

30 noiembrie 2013, actorul american Paul Walker cunoscut pentru filmele Fast & Furious a vizitat un eveniment de caritate de colectarea a banilor pentru victimele unui taifun ce a avut loc în Filipine. Paul Walker împreună cu un prieten a urcat în Porsche Carrera GT (cel din poză). Automobilul a intrat într-un stâlp apoi s-a oprit de tulpinile a doi copaci, nimeni nu a supraviețuit.

12. Michael Jackson

Artistul american a murit la data de 25 iunie 2009 după ce a băut o doză mortală de somnifere. Această poză a fost făcută la ultima repetiție al concertului său din Los Angeles.

13. Robin Wiliams

Cine-ar fi crezut că cel mai vesel om din lume este atât de nefericit? Această poză a fost făcută la o petrecere în casa lui Wiliams cu o zi înainte de moartea sa. La 11 august 2014, actorul în vârstă de 63 de ani s-a sinucis.

14. Whitney Houston

La 11 februarie 2012, interpreta americană Whitney Elisabeth Houston a părăsit repetiția ceremoniei premiilor Grammy ce aveau loc la Beverly Hills și s-a întors în hotel. Peste două zile a fost găsită moartă în baie. Această poză fiind ultima.

15. Robert Kennedy

Senatorul statului New-York, fratele președintelui John Kennedy, a fost împușcat la data de 6 iunie 1968. Această poză îngrozitoare a fost făcută imediat după ce tânărul palestinian, Sirhan Bishara Sirhan în vârstă de 24 de ani a tras de trei ori dintr-un revolver.

loading...

Comments are closed.