Alte știri

FOTOGRAFIA de protocol după ședința cu Maia Sandu. Renato Usatîi și Plahotniuc stau în rândul din față, iar Candu și Șor zâmbesc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu doar câteva zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, pe internet circulă diferite imagini despre candidați. De exemplu, astăzi a fost publicată o ”fotografie de protocol” după ședința cu Maia Sandu.

În imagine apare Maia Sandu înconjurată de liderii unor partide la Chișinău, dar și Vlad Plahotniuc, fostul lider al PDM.

Din câte se înțelege din imaginea care circulă pe internet, autorul a redat scena politică ce a fost aranjată în favoarea Maiei Sandu, șefa PAS. Renato Usatîi stă în dreapta candidatei PAS, el fiind în prezent și ”cel mai important susținător” după primul tur. Un alt personaj din primul rând este Vlad Plahotniuc, recunoscut pentru sforile sale în PRO Moldova și Partidul Șor, un soi de coordonator.

În spatele șefei PAS stă nehotărâtul Pavel Filip, iar Șor și Candu zâmbesc și sunt bucuroși că și ei au fost chemați la fotografia de protocol, chiar dacă sunt reprezentați de către Plahotniuc.

Autorul nu a uitat nici de Vlad Filat, Dorin Chirtoacă sau Octavian Țîcu, aceștia fiind reprezentanții trecutului Maiei Sandu, dar și al curentului unionist.

Totuși, cel mai suspect din această imagine este Andrei Năstase, liderul PPDA și ex-ministrul Afacerilor Interne. Acesta o face pe sergentul și are grijă de ordinea publică din apropierea candidatei Maia Sandu, exact cum a făcut-o și în timpul prezidențialelor din 2016.

VERIFICAT – DOC // Nemerenco minte atunci când spune că Maia Sandu a majorat indemnizația pentru veteranii care au luptat în ’92

Imaginea este o glumă și trebuie tratată ca atare. 

loading...

Comments are closed.