Alte știri

Fotografie rară în România: Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andreea Marin (44 de ani) a publicat pe retelele de socializare o fotografie de pe vremea cand prezenta „Tara lui Piticot”. Daca putem vorbi despre o vedeta consecventa la capitolul imagine, atunci aceea este Andreea Marin. Au trecut peste două decenii de la debutul ei in televiziune, dar fotografiile de atunci demonstreaza din plin faptul ca vedeta nu este o adepta a interventiilor estetice, scrie Perfecte.md. 

Persoanele trecute de 30 de ani isi amintesc cu siguranta chipul prietenos si vocea subtire a prezentatoarei de la TVR Iasi, care bucura sufletele copiilor, in fiecare seara, la emisiunea „Tara lui Piticot”. Da, este vorba despre Andreea Marin, cea care la vremea respectiva probabil nici nu visa sa ajunga unul dintre cei mai profesionisti oameni din televiziune sau una dintre cele mai ravnite vedete de la noi, insa drumul Andreei catre celebritate a fost unul incet, dar sigur, cea mai mare dragoste profesionala a ei fiind si acum, cu siguranta, televiziunea.
 
Semn ca poarta amintiri extrem de placute din perioada respectiva, Andreea Marin a facut publica o imagine de la inceputul anilor 90, pe vremea cand avea doar 20 de ani. Asemanarea cu Andreea cea de acum este mai mult decat evidenta, vedeta fiind aproape neschimbata. Astfel, nu si-a schimbat nici macar culoarea parului, doar lungimea avand fluctuatii, de-a lungul timpului, semn ca este o femeie extrem de conservatoare.
Cum arăta Andreea Marin la 20 de ani, tvr1 surprize surprize, stefan banica jr, vedete bucuresti, fiica andreei marin, vlad plahotniuc edelweiss, 
loading...

Comments are closed.