Social

(FOTO)Valeriu Pelivan minte! Directorul Centrului de Excelență în Construcții a știut despre bătaia studenților săi și a promis că va lua măsuri foarte dure!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe adresa de e-mail a portalului nostru de știri, au fost trimise ieri niște imagini video groaznice, care au avut loc la o instituție de invățământ din Chișinău. Din spusele persoanei care ne-a trimis imaginile video, tinerii care s-au luat la bătaie își fac studiile la Centrul de Excelență în Construcții. Și chiar dacă directorul instituției a fost informat despre acest caz încă în 2016, iar dumnealui promitea că va luă măsuri dure, studenții agresivi au rămas nepedepsiți.

Mai mult ca atât, Valeriu Pelivan, a declarat ieri pentru Deschide.md că nu a auzit nimic despre un astfel de incident și că n-a fost notificat în acest sens.

„Nu cunosc nimic despre aceasta. Eu tocmai am ieșit din insituție și pe e-mail nu am primit niciun mesaj în acest sens. Eu reacționez la fiecare mișcare”, a declarat Directorul Centrului de Excelență în Construcții.

Doar că Valeriu Pelivan minte, deoarece pe data de 17 octombrie 2016, dumnealui a primit un mesaj pe e-mail, în care a fost informat despre caz, precum și cine sunt studenții bătăuși, iar la mesaj i-a fost atașat și video-ul pe care Telegrap Moldova l-a postat ieri. Iar domnul Pelivan a fost foarte receptiv la acel mesaj, venind chiar a doua zi cu un răspuns.

„Mulțumesc mult pentru sesizare, imediat vor fi luate măsuri foarte dure. Despre măsurile intreprinse vă voi sesiza.”, se spune în mesajul de răspuns al domnului Pelivan către persoana care l-a informat despre bătaia studenților de la instituția de învățământ pe care o conduce.

Mai jos publicăm și un screenshot din conversația domnului Valeriu Pelivan cu persoana care l-a informat despre caz:
studenți, bătaie, minori, Centrul de Excelență în Construcții

De ce minte domnul Valeriu Pelivan și de ce agresorii n-au fost pedepsiți?

loading...

Comments are closed.