Social

(foto/video) Coloana de autospeciale, însoțită de mașini de poliție și carabinieri, au intrat în Bălți: Începe marea curățenie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul RM, Pavel Filip a convocat astăzi o ședință specială pe tema crizei deșeurilor menajere din Bălți. În scurt timp o coloană de autospeciale, însoțite de mașini de poliție și mașini cu trupe de carabinieri, s-au îndreptat spre Bălți.

Chiar dacă Primăria orașului este responsabilă de evacuarea deșeurilor, Premierul de la Chișinău a cerut ca timp de 3 zile Bălțiul să fie curățat de gunoi, astfel încât locuitorii să poată întâmpina Anul Nou într-o atomosferă frumoasă.

Implicarea lui Pavel Filip în soluționarea acestei probleme i-a bucurat pe locuitorii din capitala nordului, care nu mai suportă mizeria de pe străzi. Iată ce au postat pe facebook mai internauți din Bălți:


Telegraph.md amintește că ultimele zile ale anului 2017 s-au transformat într-un coșmar urât mirositor pentru locuitorii din Bălți. Mormane de gunoi zac pe platformele de colectare a deșeurilor din oraș, prin care mișună șobolanii și maidanezii. Situația s-a agravat pe zi ce trece, după ce compania responsabilă de evacuarea gunoiului a fost forțată de funcționarii lui Renato Usatîi să se retragă de pe piață.

loading...

Comments are closed.