Politic

FOTO&VIDEO // Încă un sat din raionul Orhei a fost complet iluminat de echipa Partidului „ȘOR”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mă bucur că în această perioadă complicată, cu crize în toate domeniile, cu o guvernare care trăiește în lumi paralele, echipa Partidului „ȘOR” reușește să aducă un strop de speranță”. Este mesajul transmis de liderul formațiunii, Ilan Șor, cu ocazia inaugurării iluminatului stradal în satul Hulboaca din comuna Ghetlova, raionul Orhei, proiect demult așteptat de cei peste 600 de localnici care spun că, de acum încolo, se vor simți în siguranță.

Parcă locuim în oraș! Avem lumină pe toate străzile. Este foarte frumos! Până nu demult, ne era frică să mergem noaptea pe drum. Acum este foarte frumos și bine. Mulțumim tuturor celor care au lucrat asupra acestui proiect”, a spus o locuitoare a satului Hulboaca.

Ceea ce a făcut Partidul „ȘOR” pentru satul nostru este extraordinar. Am așteptat demult acest lucru. Acum în sat e tare frumos!”, a adăugat o femeie.

De acum încolo, suntem convinși că vom trăi mai în siguranță. Suntem nespus de bucuroși de realizarea acestui proiect. Tare greu ne-a fost până acum, ne deplasam foarte greu noaptea pe drum”, a spus o altă locuitoare a satului Hulboaca, raionul Orhei.

În context, primarul interimar al comunei Ghetlova, Elena Gîrneț, a declarat că, în curând, lumina va ajunge pe străzile întregii comune. După aceasta, va demara proiectul privind renovarea drumurilor.

Am așteptat finalizarea proiectului privind iluminatul stradal la fel de mult ca ceilalți localnici ai satului Hulboaca. Sper să fie într-un ceas bun și cu Doamne-ajută la realizarea celorlalte proiecte”, a afirmat primarul Elena Gîrneț.

Totodată, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că proiectul privind iluminarea stradală în satul Hulboaca a costat bugetul Consiliului raional Orhei două milioane de lei.

Proiectul privind iluminarea tuturor satelor și comunelor din raionul Orhei se numără printre primele promisiuni mărețe făcute de Ilan Șor și care este dusă la bun sfârșit. Noi ne ținem de cuvânt atunci când este vorba de posibilitățile noastre, ale Consiliului raional Orhei, ale lui Ilan Șor. Vom veni cu suport și în ceea ce privește acoperirea cheltuielilor pentru energia electrică, întrucât facturile vor fi costisitoare. Asta deși aceste cheltuieli trebuie puse pe seama Guvernului”, a spus Dinu Țurcanu.

La inaugurarea iluminatului stradal a participat și deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a menționat că este mândră de faptul că, în pofida situației complicate din țară și din regiune, în raionul Orhei continuă să fie implementate proiecte de infrastructură, de pe urma cărora au de beneficiat oamenii.

Odată cu aprinderea luminii în această localitate, aprindem speranța în fiecare casă și familie. Suntem campioni la capitolul dezvoltare. Nu ne vom lăsa până când vom realiza tot ce a promis echipa lui Ilan Șor, singurul politician care se ține de cuvânt. Zilnic, depunem eforturi ca întreaga țară să trăiască mai bine”, a menționat Marina Tauber.

Un mesaj de felicitare pentru locuitorii satului Hulboaca a avut și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a dat asigurări că proiectul privind iluminatul stradal reprezintă începutul schimbărilor în bine în această localitate.

Mă bucur că în această perioadă complicată, cu crize în toate domeniile, cu o guvernare care trăiește în lumi paralele, reușim să vă aducem un strop de speranță. Eu și echipa mea continuăm să lucrăm pentru oameni, pentru familiile voastre și pentru viitorul copiilor voștri, în pofida piedicilor care ni se pun. Vrem să fiți în siguranță, să mergeți pe drumuri bune și străzi iluminate, să aveți parte de bunăstare și tot ce vă mai doriți. Proiectul iluminatului stradal este începutul schimbării în bine în localitatea dumneavoastră. Promitem să nu ne oprim aici și, cu susținerea și voința voastră, vom rezolva și celelalte probleme ale satului Hulboaca, așa cum am reușit să găsim soluții pentru celelalte localități din raionul Orhei. Să fie într-un ceas bun și cu Doamne-ajută!”, a declarat Ilan Șor.

Anterior, în satul Hulboaca, dar și în celelalte localități din comuna Ghetlova, echipa Partidului „ȘOR” a construit terenuri de joacă, acesta fiind un alt proiect grandios implementat la inițiativa lui Ilan Șor.

Proiectul privind asigurarea celor 74 de localități din raionul Orhei cu iluminat stradal a fost lansat la inițiativa fostului primar al orașului Orhei, actualul deputat și președinte al Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în 2015. Mai întâi, a apărut lumina pe străzile orașului Orhei. De atunci și până în prezent, pe lângă municipiul Orhei, au fost iluminate aproape toate localitățile din raion.

loading...

Comments are closed.