Social

(foto|video) Un baner imens instalat în fața sediului Jurnal TV: finanțatorii felicită televiziunea cu prilejul aniversării a 8 ani de propagandă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnal TV împlineşte astăzi 8 ani de la înfiinţare. În această perioadă, televiziunea a devenit unul dintre cele mai puternice posturi de propagandă din Republica Moldova. La ceas aniversar, sponsorii au ținut să fie alături de postul lor TV.

Finanțatorii au realizat un baner foarte frumos cu pozele lor, în care felicită toți colaboratorii televiziunii Platformei DA.

„Dragă Jurnal TV, noi vă iubim și vă dorim La Mulți Ani”, se arată în mesajul semnat de Victor Țopa, Renato Usatîi și Veaceslav Platon. La felicitare se alătură și bunii prieteni ai televiziunii, Ana Ursachi, Grigore Petrenko și Vitalie Proca.

Deasemenea în banerul instalat în fața sediului Jurnal TV se regăresc Mihail Gofman, Venera Gasparean, Mukhtar Ablyazov și alți sponsori care luna de lună donează din averea lor ca televiziunea să poată face propagandă în cele mai confortabile condiții.

Telegraph.md amintește că Jurnal TV a intrat pentru prima dată în casele oamenilor din Moldova pe 5 martie 2010.

loading...

Comments are closed.