Politic

(foto/video)Taie porci, cântă imnul Rusiei și organizează curse de cvadrocicle! Vezi cum se distrează președintele Dodon la Condrița!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Probabil fiecărui cetățean îi este interesant cum își petrec vacanțele și cum se distrează cei care ne conduc țara. Prin intermediul unui fost deputat rus, Oleg Paholkov, acum putem vedea cum se odihnește președintele țării Igor Dodon.

Băuturi, imnul Rusiei în interpretarea unui cor bisericesc şi o cursă pe cvadrocicle la Reşedinţa Prezidenţială de la Condriţa. Cam aceste lucruri i-au rămas în minte fostului deputat rus Oleg Paholkov, care a petrecut un week-end în ospeţie în Republica Moldova. Gazda primitoare a fost nimeni altul decât preşedintele Igor Dodon, sejurul fiind achitat din bani publici.

Aceste lucruri sunt relatate chiar de fostul deputat, pe propriul profil de Facebook, Paholkov a arătat cum s-a distrat în week-end mulțumind în special fratelui președintelui țării, Alexandru Dodon.

Se pare că petrecerea a avut loc în ziua referendumului de demitere a primarului general al Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. Socialiștii ne fiind îngrijorați foarte mult de rezultatele acestuia.

Oleg Paholkov este un fost deputat rus ales în Duma de Stat pe listele Partidului „Spravedlivaia Rosia”, care, în timpul deţinerii funcţiei, a vizitat nu o singură dată Republica Moldova. Acesta a participat şi la câteva marşuri organizate de PSRM cu ocazia ocazia sărbătorii de 1 Mai, la un miting socialist „Pentru Moldova în Uniunea Vamală”, precum şi la Congresul formaţiunii.


loading...

Comments are closed.