Fracțiunea Partidului Democrat are un deputat nou, cine îl va înlocui pe Nicolae Dudoglo?

dezinformare moldova, propaganda moldova, lege antipropaganda, libertatea presei, pluralism mass media, parlamentul contra propagandei
 

Veaceslav Nedelea, ales pe listele Partidului Democrat din Moldova, a ocupat de astăzi fotoliul de deputat al PDM, rămas vacant după plecarea deputatului Nicolai Dudoglo, comunică MOLDPRES.

Noul deputat democrat a fost felicitat de parlamentari, dar şi de speakerul Andrian Candu.

Avem un nou coleg în rândurile noastre. Vă anunț că Curtea Constituţională a validat mandatul de deputat în Parlament a deputatului supleant pe lista PDM, Veaceslav Nedelea. Bine ați venit în Parlamentul R. Moldova, vă dorim succese, realizări frumoase și doar în interesul ţării”, a spus Candu.

Nicolae Dudoglo a depus la 2 mai curent o cerere în Legislativ, prin care a anunţat că demisionează din funcţia de deputat, dar şi din funcţia de președinte al organizației regionale a PDM din autonomia găgăuză. Amintim că Partidul Democrat, la data de 26 aprilie i-a pus un ultimatum deputatului din cauza faptului că acesta activa într-un ONG, politica căruia era diferită de politica promovată de către Partidul Democrat. Ulterior, Dudoglo și-a depus mandatul de deputat și a părăsit rândurile Partidului Democrat din Moldova.

Veaceslav Nedelea are 54 de ani şi este de profesie istoric şi jurist. El este membru al Consiliului Politic Național al PDM și administrator al Zonei Economice Libere „Expo-Business-Chișinău”.

Total
0
Shares
Total
0
Share