Fracțiunea PAS din CMC convoacă ședința Consiliului Municipal Chișinău pentru a pune la vot aprobarea bugetului alternativ

Fracțiunea PAS din CMC convoacă ședința Consiliului Municipal Chișinău pentru a pune la vot aprobarea bugetului alternativ elaborat de consilierii PAS.

„Suntem în luna iunie și Chișinău nu are încă un buget aprobat pentru 2024 ceea ce înseamnă riscuri majore pentru proiecte noi de infrastructură și în general este un eșec personal a primarului Ion Ceban de a administra profesionist acest oraș.

Amintesc că fracțiunea PAS cere Primăriei Chișinău de jumătate de an să fie prezentat, consultat și supus votului bugetul pentru anul 2024, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Fracțiunea PAS a elaborat un buget alternativ pentru municipiul Chișinău. Am desfășurat circa 10 discuții publice cu societatea civilă, experți și reprezentanți din diverse domenii. Am discutat direct cu oamenii în curți și pe străzi pentru a afla care sunt principalele necesități.

Dacă Primăria Chișinău nu dorește să muncească, o să muncim noi, echipa de consilieri municipali PAS. Acum am făcut lucrul în locul direcției finanțe și a Primarului General. Vom face lucrul și a altor leneși cărora nu le pasă de cetățeni.

Marți, 11 iunie, PAS convoacă ședința CMC pentru a pune la vot aprobarea bugetului municipal pentru anul 2024 în lectura întâi”, a declarat Dumitru Ivanov, vicepreședintele fracțiunii PAS din CMC.

Total
0
Shares
Total
0
Share