Alte știri

Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă?! Maia Sandu a ținut o conferință de presă neanunțată și fără jurnaliști, la Cimișlia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă, o demonstrează președintele Maia Sandu, care a ținut o declarație de presă departe de sediul prezidențial și fără să anunțe în prealabil sursele mass-media, fiind singură în fața camerelor de luat vederi. Pentru aceasta, Maia Sandu ar fi plătit privesc.eu cu 311 Euro (vezi calculatorul tarifelor), ca să-i asigure transmisiunea LIVE dintr-o locație necunoscută și comodă ei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La conferința de presă nu au fost invitați jurnaliștii locali și nici cei de la Chișinău. Respectiv, Maia Sandu a avut o prestație tête-à-tête cu aparatele de luat vederi, desfășurându-se nestingherită de întrebările jurnaliștilor, în special din partea surselor mass-media care nu sunt afiliate PAS sau ambasadelor generoase.

Amintim că, în perioada campaniei electorale pentru prezidențiale, dar și după preluarea mandatului de șef al statului, Maia Sandu a promis deschidere față de sursele mass-media și jurnaliști. Totuși, în ultima perioadă se observă că președintele nu se ține de promisiune și fuge de jurnaliști, iar Președinția anunță tot mai multe briefinguri de presă, pentru a o feri pe Maia Sandu de întrebările jurnaliștilor și pentru a o păzi de formularea unor răspunsuri date fără să-și consulte consilierii plătiți în secret de anumite structuri străine.

Menționăm că Maia Sandu nu anunță în prealabil nici vizitele sale oficiale în raioane, probabil de frică să nu se adune cetățenii care sunt nemulțumiți de activitatea Președinției Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.