Alte știri

Funcționarii publici din Secretariatul Parlamentului au primit distincții cu ocazia Zilei profesionale

Pinterest LinkedIn Tumblr

14 angajați din Secretariatul Parlamentului au primit Diplome de gradul I, II și III, în semn de recunoștință și apreciere pentru activitate prodigioasă, ireproșabilă și îndelungată în serviciul public.  

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În ajunul sărbătorii profesionale ”Ziua funcționarului public”, distincțiile au fost înmânate de Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în cadrul unei solemnități festive.

În mesajul adresat, speakerul le-a mulțumit funcționarilor pentru munca depusă și pentru profesionalismul de care dau dovadă zilnic. Potrivit ei, funcționarii publici din cadrul Secretariatului Parlamentului sunt cei care asigură continuitatea activității Legislativului, dar și buna funcționare și administrare a numeroaselor procese ale statului. Ei sunt profesioniști dedicați interesului public, care contribuie la modernizarea și dezvoltarea țării.

Zinaida Greceanîi a remarcat că ultima perioadă nu a fost ușoară pentru funcționarii Parlamentului. Din cauza pandemiei de Covid-19, deși mulți dintre ei au lucrat de la distanță, activitatea Legislativului nu a fost afectată.

Mesaje de felicitare și mulțumire au adresat funcționarilor și conducerea Secretariatului Parlamentului.

Ziua funcționarului public este sărbătorită anual pe data de 23 iunie, începând din 2012. La nivel mondial, Ziua internațională a serviciului public a fost instituită de Organizația Națiunilor Unite în 2003.

loading...

Comments are closed.