Social

Fundația Edelweiss a ajuns la Nisporeni. Mai multe mămici au primit în dar cutia-cadou pentru nou-născuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lacrimi de fericire la maternitatea din orașul Nisporeni. Mai multe mămici au primit în dar cutia-cadou pentru nou-născuți din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. De Sfântul Gheorghe, în familia Doroftei din satul Băcșeni a venit pe lume primul copil.

„Tare greu l-am născut. E prima naștere. Când l-am văzut așa mititel i-am mulțumit lui Dumnezeu, am zis Doamne mi-am adus băiatul pe lume. Gheorghiță îl cheamă”, a declarat proaspăta mămică, Anastasia Doroftei. Emoţionată, tânăra mamă de 19 ani, a început să plângă de fericire când a primit în dar cutia-cadou. Ea spune că scutecele, hăinuțele și salteaua îi vor fi de mare folos.

Olesea Gudima a devenit mamă pentru a patra oară. Are trei băieţi acasă, iar acum a adus pe lume şi o fetiță. Femeia spune că de regulă doar cei dragi îi aduc daruri pentru copii. „Până acum nu am primit cadouri la naștere, cât aduc asta cumătrii, dar așa nu. Cînd vin la rodină vecinii, dar așa nu. Mulțumim din suflet. E foarte frumos gestul pentru mame, care nasc și să vie cineva cu așa cutie cu cadou”, a declarat Olesea Gudima, mamă a patru copii.

Cu zâmbetul pe buze au fost și alte mămici.

De la lansarea campaniei „O nouă viață” la maternitatea din Nisporeni au fost repartizate 450 de cutii cu produse de primă necesitate.

loading...

Comments are closed.