Furculiță: În scurt timp, partenerii politici ai Maiei Sandu se vor trezi cu mâinile încrucișate la spate

În scurt timp, partenerii politici ai Maiei Sandu se vor trezi cu mâinile încrucișate la spate, pentru a nu împiedica Partidul Acțiune și Solidaritate să obțină cât mai multe mandate în alegerile parlamentare anticipate, a declarat liderul fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță. Deputatul a făcut aceste declarații în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la NTV Moldova, scrie Primul.md

”Înțelegem că parțial se va presa asupra lor ca să rămână cât mai puțini. Cei care vor rămâne pe eșichierul de dreapta, la un moment dat, oricum vor fi îndemnați să treacă în favoarea PAS. Cred că asupra oricărui doritor de a se amplasa pe sectorul de dreapta va fi aplicată tactica de încrucișare a mâinilor la spate, astfel încât să nu creeze probleme PAS-ului. Cred că PAS-ul pe calea aceasta forțează alegerile anticipate pentru ca să-și consolideze victoria și de ce nu să ia mandatele celor care astăzi se numesc partenerii lor, să-și consolideze mandatele în jurul său și probabil mulți din cei care astăzi sunt declarați ca aliați ai Maiei Sandu la sigur nu se vor regăsi nici pe aproape în listele PAS și nu vor accede în Parlament”, a declarat Furculiță.

Socialistul susține că această tactică deja începe să fie înțeleasă și de partenerii PAS.

”De aceea vedem și jonglarea aceasta cu alegerile anticipate, cineva declară că e pentru alegeri anticipate, dar pe de altă parte spune: poate facem un guvern, dar poate voi fi și eu un prim-ministru olecuță. Să ne amintim de acei candidați la funcția de premier care și-au cumpărat de trei ori costume și iar le duc înapoi și așa și nu au mai devenit prim-miniștri”, a declarat președintele fracțiunii parlamentare PSRM.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share