Alte știri

Gal Spedition aduce FlixBus în Republica Moldova, iar biletele pot fi procurate online

Pinterest LinkedIn Tumblr

FlixBus, cel mai mare operator de călătorii cu autocarul din Europa, anunță primele conexiuni spre Republica Moldova. Cursele București-Chișinău din cadrul noii cooperări vor începe din 6 noiembrie, dar pasagerii își pot planifica deja călătoriile, scrie wall-street.ro

Potrivit sursei, FlixBus a încheiat un parteneriat cu transportatorul local Gal Spedition care operează ruta București-Chișinău cu autocarul.

Pasagerii vor avea la dispoziție curse zilnice între cele două capitale. Autocarele Gal Spedition vor avea un autocolant cu inscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători.

„În acest an am fost nevoiți să regândim oferta cu foarte mare atenție, pentru a reflecta cât mai bine cererea din această perioadă. Sunt pasageri care au o nevoie reală de călătorie și încercăm să facem tot ce putem pentru a fi alături de ei. Suntem pregătiți să adăugăm noi rute în cazul în care există cerere pentru a-i aduce aproape de familie, prieteni sau la locul de muncă. Urmăm îndeaproape recomandările și măsurile autorităților pentru a oferi o alternativă de călătorie sigură. Îi îndemnăm pe pasageri să respecte toate regulile în vigoare atunci când călătoresc cu autocarele noastre și să urmărească măsurile autorităților țărilor unde călătoresc”, a declarat Adrian Rășoiu, Business Development Manager FlixBus România.

”Accederea Gal Spedition în marea familie FlixBus confirmă calitatea înaltă a serviciilor noastre, dar și faptul că autocarele corespund standardelor ridicate ale operatorului de călătorii cu autocarul din Europa”, a declarat Eugen Galupa, administratorul Gal Spedition, pentru Telegraph.md

În cei șapte ani de activitate, FlixBus a încheiat parteneriate cu 500 de companii din întreaga lume.

Biletele pot fi procurate online – flixbus.ro. În așa fel, moldovenii aflați în țările europene pot să-și planifice în regim online revenirea acasă, fără a fi nevoiți să caute unități de transport pe diferite platforme online.

Smartphone, ceasuri inteligente și boxe portabile pentru cei mai activi deținători de Mastercard de la Victoriabank

loading...

Comments are closed.