Economic

„Gas Natural Fenosa” nu va mai exista. Iată ce se întâmplă cu cel mai mare furnizor de energie electrică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cea mai mare întreprindere de furnizare a energiei electrice din R. Moldova, „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L, își schimă imaginea cu noua marcă și denumire – „Premier Energy”, scrie Ziarul Național.

Reprezentanții companiei susțin că această nouă marcă este una internațională și reprezintă „viziunea noilor acționari ai întreprinderii energetice cu capital străin din R. Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniul furnizării energiei electrice”.

„Premier Energy” este o marcă destul de cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

„Conștientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Piețele, tehnologiile și în special persoanele evoluează. Este obligația noastră să ne aliniem și să ne adaptăm noilor cerințe, respectând experiența internațională și locală acumulată în utlimii 20 de ani. Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internațională și ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienții nostri, atunci și acolo unde au nevoie, și pentru a le oferi soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.

Noii acționari își propun să implementeze strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică și energie renovabilă: „Vom fi mai accesibili și cu mai mult interes pentru energia curată”.

Menționăm că „Premier Energy”, fosta „Gas Natural Fenosa”, deservește peste 900 de mii de consumatori din centrul și sudul R. Moldova.

Întreprinderile de distribuție și furnizare a energiei electrice din Republica Moldova, Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. și Î.C.S. „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” S.R.L., au fost vândute în primăvara acestui an către grupul internațional „Duet Private Equity Limited”. Tranzacția ar fi costat peste 140 de milioane de euro.

loading...

Comments are closed.