Găsit nevinovat după 44 de ani de închisoare. Povestea dramatică a unui bărbat din SUA

Un bărbat din Carolina de Nord, SUA, a stat 44 de ani la închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o. Oamenii legii de acolo, spun că despăgubirea ar putea ajunge doar până la 750 000 de dolari, scrie Digi24.ro

Ronnie Long a fost acuzat că a violat o femeie în 1976 și că a intrat prin efracție.

Bărbatul și-a susținut nevinovăția și a luptat o viață pentru a demonstra acest lucru. În decembrie 2020, instanțele au decis că Long a fost condamnat în mod greșit.

„Deși este recunoscător pentru faptul că a primit despăgubiri, suma este complet inadecvată pentru a-l compensa pentru cei 44 de ani de privare de libertate

Era închis când ambii părinți i-au murit, când fiul său de doar câteva zile în momentul condamnării a absolvit. A pierdut totul în cei 44 de ani și cu siguranță merită mai mult decât a primit”, a spus avocatul lui Long.

Ronnie Long a spus că încearcă să se obișnuiască cu libertatea și este fericit că are oameni iubitori în jur. Și-a cumpărat mașina visurilor lui, prima mașină pe care o deține într-un interval de 50 de ani, și împreună cu soția lui intenționează să cumpere o nouă casă.

„Acum trăiesc, m-am întors printre cei vii”, spune bărbatul.

Total
0
Shares
Total
0
Share