Gavrilița a prezentat-o angajaților pe Iordanca-Rodica Iordanov, deja în calitate de ministru al Mediului

Natalia Gavrilița a prezentat-o angajaților pe Iordanca-Rodica Iordanov, deja în calitate de ministru al Mediului. Șefa Executivului s-a arătat convinsă că Ministerul Mediului în frunte cu Iordanca-Rodica Iordanov vor accelera procesele în cadrul proiectelor care sunt așteptate de mult timp.

„Cu suportul autorităților și a partenerilor de dezvoltare a început în forță gestionarea deșeurilor în Republica Moldova, acest lucru bucură și aștepăm rezultate. De asemenea, știu că munciți mult pentru a realiza obiectivul de împădurile și că vă doare pe fiecare în parte faptul că se taie foarte mult. Sperăm că împreună vom remedia situația, dar la moment trebuie să gestionam cât mai bine aceasta iarna, care va fi una foarte grea”, a spus prim-ministra. ” Noi trebuie să facem viața mai ușoară copiilor noștri. Acțiunile noastre de azi, vor contribui la viitorul de mâine”, a mai adăugat Natalia Gavrilița.

La rândul său, noul ministru a mulțumit pentru încredere și deschidere la cooperare pe segmentul gestionarea deșeurilor și a împăduririi, totodată, dna Iordanov a asigurat-o pe prim-ministră că se lucrează și la alte domenii ale mediului care sunt de mare importanță. „Noi lucrăm și la restabilirea apelor – apă este o resursă strategică. Și avem de muncit la reziliența în fața schimbărilor climatice. Totodată, noi pledăm pentru faptul ca agenții economici să activeze conform legislației de mediu și să respecte toate normele care se impun”, a declarat Iordanca-Rodica Iordanov”.

Total
0
Shares
Total
0
Share